1000 mennesker var innom det gule teltet på Youngstorget

scientology | august 9, 2019

Det gule teltet med hjelp har vært i Oslo. Det er en europeisk turné hvor Scientology Kirken stiller ut og informerer om en av kampanjene den arbeider med – Kampanjen for Frivillige Hjelpere (Eng. Volunteer Minister)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Etter Berlin, Stockholm, København, Milano, London, Bratislava, Wien, Brussel, Prag, Pilsen, Ostrava og Brno har teltet med frivillige hjelpere ankommet Oslo. Utsillingen var på Youngstorget i Oslo fra 13. – 21. juli før den reiste videre til Helsinki.

Dette omreisende teltet med frivillige hjelpere viste de besøkende praktiske løsninger for samfunnet. Mottoet for utstillingen er „Uansett hvilket problem du har i livet, kan det gjøres noe med det.“

Utstillingen viste hvordan frivillige hjelpere var til stede med sin assistanse ved noen av de største katastrofene i nyere historie. Siste år reiste de Frivillige Hjelperne nesten 7 ganger rundt jorden for å hjelpe og informere andre mennesker om at „noe kan gjøres med det“.

På utstillingen fant besøkende svar på hvordan man kan forbedre forholdet til andre mennesker, forbedre sine prestasjoner på jobben, raskere kan oppnå målene sine, bli bedre til å studere, organisere livet sitt bedre, være til hjelp ved sykdom og skader, løse konflikter i familien og hjelpe venner å slutte med narkotika.

Utstillingen viste også de virkelige årsakene til at moralske verdier i samfunnet blir svekket, årsaken til rasisme og religiøs intoleranse og årsaken til falske og ikke-fungerende løsninger som gir en økning i kriminalitet og misbruk av narkotika og medikamenter.

Det var omkring 1000 besøkende innom utstillingen mens den var i Oslo.

Rasmus Lossius
Mobile: +47 952 20 369 / email: rasmus@gardsrud.no

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.